Direct contact +31 299 68 42 26

De warmte van Jac. de Vries Gesta B.V.

Het bedrijf Jac. de Vries Gesta B.V.vindt zijn oorsprong in 1937, en staat al 83 jaar bekend als een specialist en producent in elektrotechnische verwarmingselementen voor de totale industrie.

25 jaar geleden heeft Jac. de Vries Beheer het bedrijf Gesta BV van de gebroeders Sterringa over genomen, en toegevoegd aan Beheer. Onder de naam Jac. de Vries Gesta B.V. is de expertise verder uitgebreid. Tegenwoordig leveren zij aan verscheidene toepassingsgebieden zoals de scheepsvaart, horeca en industrie etc.

Elk product op maat en naar wens

Jac. de Vries Gesta B.V. denkt met de klant mee. Omdat de verwarmingselementen altijd verder moeten worden verwerkt naar de eindproducten zijn er altijd specifieke wensen en specificaties.

Of de elementen geïnstalleerd worden in een vrachtschip of binnen een professionele keukeninstallatie, de mensen van Jac. de Vries Gesta B.V. vragen altijd verder om tot een complete oplossing te komen. Daarbij maakt Jac. de Vries GESTA gebruik van speciale software en wordt elk product op maat ontworpen en geproduceerd.

Een unieke werkwijze

Wij maken alleen gebruik van de beste materialen en passen de nieuwste technieken toe. In onze fabriek heeft een enthousiaste groep van circa 20 vakmensen de verantwoording en toewijding om alles onberispelijk te produceren.

Wij zijn ons er terdege van bewust dat een elektrisch verwarmingselement niet het eindproduct is. Onze klanten moeten scoren door gebruik te maken van onze producten. Alleen het beste is dus goed genoeg!

Een oplossing voor alle warmte vraagstukken

Als de hutten op een schip, de vloeistof in een industriële boiler of tank, de luchttemperatuur in een fabriek een warmte vraagstuk is, dan denken we graag met u mee. Onze expertise en uw inzicht en vakkennis combineert tot oplossingen.

Uw partner in verwarmingselementen

Alle producten die Jac. de Vries Gesta B.V.  levert, worden met de grootste zorg geselecteerd en vervaardigd om de kwaliteit van onze producten te kunnen waarborgen. Alle verwarmingselementen worden geleverd volgens de norm EN 60335-1 en onder de Metaalunie voorwaarden. Onze kwaliteit is tenslotte ook uw kwaliteit. Mochten er ondanks onze kwaliteitscontroles gebreken of problemen zijn, kunt u rekenen op een gedegen service bij een goede garantieregeling.

Daar staan we voor.

> Klik hier voor meer over onze historie.

verwarmingselement

Jac de Vries Gesta

maatwerk verwarmingselementen

jachtschip